Segueix-nos a twitter amb el hashtag:

diumenge, 19 d’abril del 2015

Jornada 24 - Diumenge 19 d'abril de 2.015

EF Cercle Sabadellès 1856 "A" 1 - Sant Cugat E. F.C. "B" 10
Partit disputat a les instal·lacions municipals Els Pinetons de Cerdanyola del Vallès el diumenge 19 d'abril de 2.015 a les onze del matí.
No era un partit de la nostra lliga...
Malgrat això crec que no hem donat una bona imatge, no hem jugat un bon partit i hem baixat els braços als primers minuts. Avui no teniem de guanyar però tampoc encaixar els gols que hem encaixat.
Un únic comentari, per primera vegada a la meva trajectòria en aquests mon he sentit un àrbitre dient "me he equivocado" i rectificant, deu ser que estan canviant les coses ... molt bon partit del Sr. Diaz Garcia (aquests si que te dos cognoms i no com el de la setmana passada) no ho tenia molt difícil!.
El partit minut a minut (en format reduït):
Primera Part
Equip de sortida: Albert Romero. Marc Ventura, Biel Figuerola, Lluis Giménez, Alvaro Camps. Jordi Grau i Oriol Pla. Eric Marcos, Joel Cosp i Max Camps. Albert Raluy, en el clàssic 4-2-3-1.
Minut 10. Centrada a l'espai que recull el devanter i creuant-la marca el primer. 0-1.
Minut 11. Treiem del mig del camp perdem la pilota i el devanter afusella a l'Albert. 2-0.
Minut 29. Centrada de corner i rematen de cap a gol. 0-3.
Minut 29. canvis entra al terreny de joc l'Alex Giménez i en surt l'Albert Raluy.
Minut 34. Contraatac de l'equip visitant que es converteix en un 2 contra 1, i el jugador s'ho fa tot sol per fer el 0-4.
Segona Part
Equip de sortida: Pol López. Marc Ventura, Pau Ferran, Biel Figuerola, Carlos Quilez. Jordi Grau i Oriol Pla. Max Camps, Pol Calvo i Alex Gimenez. Alex Frexes, repetint la mateixa formació.
Minut 6. Gol. 0-5.
Minut 13. Canvi surt del camp en Oriol Pla i entra Albert Raluy.
Minut 16. Gol. 0-6.
Minut 20. Entre al terreny de joc n'Eric Marcos i surt Max Camps.
Minut 23. Nova arribada i nou gol. 0-7.
Minut 27. Penal molt clar de la defensa visitant empenyent a l'Alex Frexes dins l'àrea que executa molt be l'Alex Giménez fent pujar el gol de l'honor al marcador. 1-7.
Minut 30. Gol. 1-8.
Minut 33. El davanter pot rematar fins a tres vegades fins que fa el gol. 1-9.

Minut 36. Gol. 1-10.
El golejador de la jornada han estat en Alex Giménez (p).