Segueix-nos a twitter amb el hashtag:

dissabte, 16 de maig del 2015

Jornada 28 - Dissabte 16 de maig de 2.015

EF Cercle Sabadellès 1856 "A" 4 - Sant Quirze V. F.C. "A" 3
Partit disputat a les instal·lacions municipals Els Pinetons de Cerdanyola del Vallès el dissabte 16 de maig de 2.015 a les tres de la tarda.
La crònica del partit
I ara arriba la victòria...
Bon partit del Cercle, que s’ha sobreposat a cada un dels empats que li ha plantejat l’equip visitant, avui cal destacar, deixeu-m’ho fer,  l’actuació d’en Max, Hat-Trick, tres que ha tingut tres que ha posat dins la porteria (dos amb la seva cama “dolenta”) i ha tingut temps de fer la centrada per posar-la al cap d’en  Jordi Grau per que aquest fes la seva rematada a la que ja ens té acostumats.
Dit aixó, destacar també l’esforç de tot l’equip que entre l’horari, la calor, el vent i tots els impoderables ha sabut treure forces per remuntar empat rera empat per acabar amb la victòria final.
Al final del partit una mica de tangana que no ha anat a més, bon comportament de tots els afeccionats que han sabut parar el que no tenia de passar, es agradable trobar-se públic així.
No se si servirà aquesta victòria però com a mínim allarga la lliga, i en futbol, per utilitzar els tòpics, no hi ha cap impossible, es a dir ... IMPOSSIBLE IS NOTHING!
El partit minut a minut:
Primera Part:
Equip de sortida: Pol Lopez. Mac Ventura, Lluis Giménez, Oriol Pla i Álvaro Camps. Jordi Grau i Joan Graells. Eric Marcos, Pol Calvo i Max Camps. Alex Giménez. Formant en un 4-2-3-1.
Minut 19. Joan Graells obre la banda cap en Eric Marcos que la posa llarga al segon pal, la recull en Max Camps que retalla a un defensa i la posa fora de l’abast del porter. 1-0.
Minut 22. Canvis entren al terreny de joc Plàcid Garcia-Planas, Joel Cosp i Albert Raluy i el deixen Marc Ventura, Pol Calvo i Eric Marcos.
Minut 30. Xut lateral i força allunyat que en Pol no pot aturar. 1-1.
Minut 36. Retalla al mig del camp l’Albert Raluy que obre a en Alex Giménez que treu un bon xut que el porter no pot aturar i en Max arriba abans que el defensa per fer el gol. 2-1.
Minut 38. Xut al pal de l’equip visitant que rebota al cap d'en Pol Lopez i acaba dins la porteria. 2-2.
Segona part.
Equip de Sortida: Alex Garcia Sosa. Plàcid Garcia-Planas, Oriol Pla, Pau Ferran i Álvaro Camps. Jordi Grau i Joan Graells. Albert Raluy, Joel Cosp i Max Camps. Alex Giménez. Repetint la formació de la 1a part.
Minut 4. La recull en Max Camps a la banda, es fa un jugador amb un bon retall i amb la seva esquerra treu una centrada al cap d’en Jordi Grau que remata impecable al fons de la xarxa. 3-2
Minut 20. Canvis deixen el terreny de joc Pau Ferran i Alex Giménez i entren Pol Calvo i Lluis Giménez.
Minut 26. Una sèrie de rebots, amb pal inclòs, acaba amb la pilota a la línea de gol i l’acaben empenyent al fons de la xarxa. 3-3.
Minut 31. Canvis entren al terreny de joc Alex Giménez, Eric Marcos i Marc Ventura i surten Pol Calvo, Albert Raluy i Lluis Giménez.
Minut 33. Refús de la defensa visitant, Joel Cosp la tira endavant de cap, la recull en Max Camps que progressa fins la frontal i un altre cop amb la seva cama dolenta treu un gran xut per sobre el porter. 4-3.
Minut 44. Final del partit.
Els golejadors de la jornada han estat: Hat-Trick d'en Max Camps (3) i Jordi Grau.